Links

Klik op de afbeelding om naar de website te gaan:

 

 

 

Nijmegen Actief verzorgt recreatieve activiteiten in stad en natuur voor zowel particulieren als groepen. Onder andere vergaderbreaks, outdoortrainingen, actieve tochten in stad en natuur, teambuilding- en schuttersactiviteiten, GPS-tochten en verhuur van fietsen, mountainbikes en elektrische scooters. Bekijk voor een overzicht van de mogelijkheden www.nijmegenactief.nl
 
TIP! Relaxt toeren met de elektrische WaalScooter!
 
Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je het Waalgebied en het Rijk van Nijmegen. Met een stop zo her en der op de dijk voor een weids uitzicht over de rivier en de stad Nijmegen is het genieten pur sang. Je hoeft geen helm op de WaalScooter te dragen, dus geniet van de wind door je haren! Een (auto of brommer) rijbewijs is wel verplicht. Je krijgt een route naar keuze, een boekje met toeristische informatie en een kortingsbon voor een consumptie onderweg.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nijmegen Actief:
E: info@nijmegenactief.nl
T: 06 27 83 49 74

Nijmegen Actief is gevestigd in een historisch pakhuis op de Waalkade in Nijmegen naast Hotel Courage en het Nationaal Fietsmuseum Velorama.
Adres:
Waalkade 113
6511 XR Nijmegen

 


 

Fietsarrangement in samenwerking met Nijmegen Actief
Voordat je op pad gaat voor een ontspannen fietstocht door het Rijk van Nijmegen staat de koffie/thee voor je klaar in het Nationaal Fietsmuseum Velorama. Geweldig om ook even een kijkje te nemen in het enigste fietsmuseum van Nederland. Het Velorama heeft een unieke collectie bestaande uit een groot aantal bijzondere fietsen zoals originele loopfietsen (draisines), vélocipèdes en hoge bi’s.
 
Na bezoek aan het Velorama ga je met comfortabele versnellingsfietsen het Rijk van Nijmegen ontdekken. Hier vind je in één oogopslag ‘t allermooiste dat Nederland aan natuurschoon te bieden heeft. Enerzijds het rivierenlandschap tussen Maas en Waal, in de natuurgebieden van de Ooijpolder en de Duffelt. Anderzijds het fascinerende heuvellandschap waarin Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Groesbeek en Mook verscholen liggen. Je krijgt een routekaart mee, dus na deze tocht ken jij alle leuke plekjes!
Dit arrangement bestaat uit koffie/thee, entree in het Nationaal Fietsmuseum Velorama, een route en een kortingsbon voor een consumptie onderweg. De kosten bedragen € 17,50 per persoon.